MSG Online Software

MSG on-line este un produs al echipei noastre de conducere realizat pentru transparenta si promptitudinea serviciilor oferite clientilor nostrii. Este un program de control si gestiune on-line, al serviciului de mentenanta si interventii prin care atat clientii cat si personalul nostru pot urmarii in orice moment stadiul lucrarilor in desfasurare dar si lucrarile terminate ori pot face sesizari sau pot acepta/refuza lucrari propuse atat tehnic cat si economic fara a mai fii nevoie de intalniri prealabile. Orice sesizare facuta de clientii nostrii prin intermediul programului va ajunge instant la persoana potrivita astfel scurtand timpul de reactie la orice problema, inlaturand orice neintelegere datorita salvarii acestor inregistrari in istoricul punctului de lucru.

Totodata programul permite verificarea costului pentru serviciile prestate, urmarirea consumului de utilitati, verificarea termenelor de rezolvare a sesizarilor, cat si vizualizarea istoricului de lucrari pentru fiecare punct de lucru ori sectie in parte atat clientilor nostrii cat sii personalului nostru responsabil pentru coordonarea activitatii de mentenanta.

Bazele de date cu istoricul lucrarilor si consumului de utilitati vor fii analizate permanent de inspectorii nostrii de mentenanta pentru inbunatatirea serviciilor prestate si pentru reducerea cheltuielilor cu intretinerea. Programul „msg-online” este disponibil exclusiv clientilor nostrii care au incheiat contract de SERVICE TEHNIC sau MANAGEMENT.