Benchmarking - Best Practice

procesul de masurare a proceselor interne ale unei companii

"Benchmarking-ul este procesul de masurare a proceselor interne ale unei companii, apoi identificarea, intelegerea si implementarea practicilor de la alte companii considerate a fi cele mai bune din clasa.

Cele mai multe procese interne sunt comune in intreaga industrie. De exemplu ; NASA are aceleasi cerinte de baza pentru resurse umane, angajare si dezvoltare cu American Express. British Telecom are acelasi Sondaj pentru satisfactia clientului ca Brooklyn Union Gaz. Aceste procese , desi din industrii diferite , sunt comune si pot fi evaluate foarte eficient.

Astfel ca prin implementarea acestui serviciu la nivel de “facility service” toti clientii MSG Facility vor beneficia de experienta internationala a partenerilor nostrii in Benchmarking “BEST PRACTICE”

Un exemplu in acest sens il reprezinta faptul ca in urma unui Benchmarking facut de catre o companie aeronautica cu privire la timpii lungi de service destinat schimbului de pneuri la aeronave au ajuns la concluzia ca este oportuna preluarea procesului din FORMULA 1 unde acest service dureaza mai putin respectand aceleasi conditii de siguranta.

Dupa implementarea acestor practici timpii de service pentru pneurile aeronavelor au scazut sub jumatate astfel costurile cu stationarea au fost reduse semnificativ.

Aboneaza-te la Newsletter

Te abonezi gratuit la newsletter si te tinem la curent cu noutatile noastre

Fiecare proprietar are nevoie de un minim suport pentru administrarea proprietatii si mentinerea acesteia in conditii bune din punct de vedere technic si economic...

Contacteaza-ne